Spa baseins Dream 7

Produkta informācija "Spa baseins Dream 7"
Spa Dream 7 ir monolīts SPA baseins, kas projektēts ilgtspējīgai un komfortablai ekspluatācijai. Dream vieglās, patīkamās kontūras ir vienlaikus pievilcīgas un funkcionālas. Tās veido ērtas sēdvietas, kurās var komfortabli izvietoties līdz pieciem cilvēkiem. Tāpat kā visi Passion Spas baseini Dream ir augsti produktīvs baseins, kas ļauj efektīvi izmantot tajā pavadīto laiku, gremdējoties pilnīgā relaksācijā.

Parametrs Vienība
Izmēri: 208 x 208 x 76 cm
Sēdvietu skaits: 3
Lounge sēdvietas: 2
Masāžas sprauslas: 20
Tilpums: 1070 litri
Svars bez ūdens: 135 kg
Passion Spas Hybrid heating
Vietas: 2 zviļņi, 3 sēdvietas

Profesionāls dizains

atriecošs SPA baseinu dizains ar izcili komfortabliem sēdekļiem. Lielisku Passion Spas SPA baseinu radīšana ir mūsu specialitāte un mūsu kaislība. Mēs darām visu iespējamo, lai katra SPA detaļa kalpotu jūsu komfortam un neaizmirstamām relaksācijas sajūtām. SPA baseina korpusa gleznās līnijas ir vienlaikus pievilcīgas un funkcionālas, bet apgaismojumam, sprauslām un funkciju kopumam ir izvēlēts stratēģiski ērts izvietojums. Vadības pogas atrodas lietotājam pa rokai, sēdekļu forma un dziļums nodrošina maksimālu komfortu, bet katrā SPA baseinā ir daudz sēdekļu variantu, kas ļauj jums izbaudīt to ērtumu. Skaisti ūdenskritumi, LED apgaismojums un aromterapija ir tikai dažas mūsu pievienotās funkcijas, kas sniedz jums patiesu baudu, lietojot SPA. Jūsu Passion Spas SPA baseins ir kā mākslas darbs, kas vairo jūsu mājas vai piemājas dārza funkcionālo skaistumu.

Professionāls dizains

Planētai draudzīgs

Vairākkārt apbalvotā tehnoloģija Hybrid Heating™ kalpo izcilai energoefektivitātei. Baudot Passion Spas SPA baseinus, jūs rūpējaties gan par savu budžetu, gan par vidi. Pateicoties daudzām inovatīvām funkcijām Passion Spas SPA baseini samazina enerģijas patēriņu. Hybrid Heating™ tehnoloģija papildina elektrisko sildītāju izstaroto siltumu. Speciāli izstrādātie masāžas sūkņi jauc ūdens molekulas, un berzes rezultātā izdalās siltums, kas samazina sildītāja enerģijas patēriņu. Programmējamās vadības pogas ļauj iestatīt SPA baseina ieslēgšanās un izslēgšanās laiku, bet filtrējošajam sūknim, kas darbojas ar nelielu jaudu, ir nepieciešams vien nedaudz elektroenerģijas, lai padarītu ūdeni dzidri tīru. Trīskāršā izolācija, uzbiezētais aizsargapvalks, pa kuru var staigāt, un grīdas balsts Everlast™ nodrošina jūsu Passion Spas SPA baseinam vienu no efektīvākajiem siltumizolācijas variantiem.

Planētai draudzīgs

Fizioterapija

Passion Spas piedāvā inovatīvākās SPA masāžas funkcijas, kādas jelkad izstrādātas. Katrā Passion Spas SPA baseinā ir liels skaits masāžas funkciju, kuras ļauj jums pilnībā izbaudīt hidroterapiju. Pateicoties ilggadējai pieredzei un ciešai sadarbībai ar fizioterapeitiem mēs esam izstrādājuši dažādus unikālus masāžas veidus, tādus kā Aqua Rolling Massage™, Intense Therapy Zone™, Therapy Wave Zone™, Levitation Bed™ un Waterfall Massage™.

Fizioterapija

Ideāli tīrs ūdens

Mūsu sinerģiskā ūdens attīrīšanas sistēma uztur apbrīnojami tīru ūdeni. Passion Spas SPA baseini ir aprīkoti ar kompleksu ūdens attīrīšanas sistēmu, kas uztur ūdeni kristāldzidru un samazina nepieciešamību to papildus dezinficēt un kopt. Mūsu speciālā ūdens filtrēšanas sūkņa darbības vienīgais mērķis ir padot ūdeni caur SPA filtru un nodrošināt SPA baseinā pastāvīgu ūdens filtrēšanu neatkarīgi no tā, vai masāžas sūkņi darbojas, vai ne. Ūdeni dezinficē augstas efektivitātes ozona attīrīšanas sistēma, bet kolekcijās Signature un Exclusive – arī attīrīšanas sistēma ar UV starojumu. 100% filtrēšana, attīrīšana ar ozonu un UV stariem kopumā veido mūsu ūdens attīrīšanas sinerģisko sistēmu Synergy, kas nodrošina maksimālu ūdens tīrību.

Ideāli tīrs ūdens

Precīza ražošana

Dizains un konstrukcija padara Passion Spas par labāko strukturālās integritātes ziņā. Passion Spas SPA baseini ir radīti ilgstošai darbībai un kalpošanai. Kvalitatīvās detaļas un precīzā ražošana kopumā rada vienus no pilnīgāk funkcionējošiem un inovatīvākajiem SPA baseiniem. Baseinu akrila apvalks ir nostiprināts ar vinilētera sveķu laminātu, kas tiek klāts ar rokām. Apvalku balsta izturīga sintētiska konstrukcija, kas garantē, ka jūs varēsiet ar baudu lietot savu SPA baseinu gadiem ilgi. Visa SPA baseina pamatne ir aizsargāta ar mūsu sintētisko grīdas balstu Everlast, kas nodrošina sēdvietu iebūvēto balstu un baseina strukturālo vienotību. Passion Spas SPA baseins ir lieliskā dizainā, kvalitatīvās detaļās, pieredzē un meistarībā balstīta izpildījuma rezultāts, kas dāvās jums un jūsu ģimenei gadiem ilgu baudījumu.

Precision Engineering

Mūsu garantija jums

Jūsu iegādāto Passion Spas SPA baseinu mēs apkalposim šodien, rīt un tik ilgi, cik vien tas jums piederēs. Uzņēmumā Passion Spas mēs radām lieliskus SPA baseinus un augstu vērtējam ilgtermiņa attiecības. Mēs vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar iegādāto SPA baseinu šodien, rīt un nākotnē. Mūsu pieredze SPA biznesā ļauj mums projektēt un radīt lieliskus SPA baseinus, izmantojot to ražošanai tikai labākās detaļas un nodrošinot mūsu izplatītājiem izcilu atbalstu. Lai sasniegtu šo mērķi, mēs izvēlamies izplatītājus, kuri izprot mūsu atbildīgās attiecības ar klientiem. Mēs sadarbojamies ar saviem izplatītājiem, sniedzot tiem atbalstu pirms un pēc pārdošanas. Gūstiet baudu, lietojot Passion Spas SPA baseinu, droši zinot, ka mēs jebkurā brīdī nāksim jums palīgā ar visām savām zināšanām, pieredzi un uzticību.

Mūsu garantija

https://www.passionspas.lv/media/c2/19/86/1654867096/Passion_Spas-Dream_7_Premout.pdf
https://www.passionspas.lv/media/2c/d0/ff/1654886330/Passion_Spas_Hot-Tub-Swimspa-Burbulvannu-peldesanas-baseinu-Katalogs.pdf

Masāžas fizioterapija

Passion spas piedāvā novatoriskākās spa masāžas funkcijas, kādas jebkad izstrādātas. Katram Passion Spa ir dažādas masāžas funkcijas, kas jums radīs maksimālu hidroterapijas atvieglojumu. Pateicoties daudzu gadu pieredzei un ciešai sadarbībai ar fizioterapeitiem, esam izstrādājuši dažādas masāžas pieredzes, kas raksturīgas tikai Passion Spas.

Masāžas terapija

Aqua Rolling masāža

Mūsu ekskluzīvā Aqua Rolling Massage™ virza ūdens strūklu augšup sēdekļa atzveltnē caur īpaši izveidotiem padziļinājumiem spa korpusā. Iegūtais ūdens satricinājums rada enerģisku masāžu, kas iedarbina muskuļus visā mugurā.

Passion Spas Hot Tub Aqua Rolling Massage

Intensīva terapija tur, kur tā visvairāk nepieciešama

Intense Therapy Zone™ nodrošina koncentrētu, dziļo muskuļu masāžu muguras lejasdaļā. Spiediena intensitāti var regulēt. Tikai Passion Spas piedāvā terapijas sistēmu jūsu muguras lejasdaļas muskuļiem, kas ļauj masēt noteiktas zonas ar vēlamo masāžas intensitāti.

Intense Therapy Where It’s Needed Most

Levitācijas gulta

Leviācijas gulta ir visnovatoriskākā pieejamā spa masāžas funkcija. Piedzīvojot šo masāžu, jūs sajutīsiet peldošu sajūtu, jo jūsu ķermenis ir pilnībā ietīts nomierinošā masāžā, kuras intensitāti un efektu var pielāgot. Jūs varat apgulties ar seju uz leju vai uz augšu, sniedzot pilnu masāžu no galvas līdz kājām, kas ir vienkārši pārsteidzoša. Levitation Bed™ ir vienīgā šāda veida masāžas gulta, ko piedāvā tikai Passion Spas.

The Levitation Bed

Ūdenskrituma masāža

Iedomājieties nepārtrauktu silta ūdens plūsmu, kas maigi krīt uz jūsu kaklu un pleciem. Tā ir sajūta, ko piedzīvojat, izbaudot mūsu novatoriskās Waterfall Massage™ apburošos efektus. Kad esat pabeidzis, jūs iziesit no spa, jo muguras augšdaļa un kakls jutīsies pilnībā atslābināti.

Waterfall Massage: A world class innovation

Terapeitiskā viļņu masāža

Therapy Wave Zone™ ir masāža, kas sākas muguras lejasdaļā un lēnām virzās augšup no muguras lejasdaļas līdz pleciem un kaklam. Sajūta atdarina polsterētu slīdošo tapu, kas skrien augšup un lejup pa muguru, nomierinot muskuļus, virzoties no muguras lejasdaļas uz kaklu.

Therapy Wave Zone

https://youtu.be/6Su4_m6hDxc